Romantyczna podróż smaków. To osobliwe, choć podobno prawdziwe, ale strzała amora trafia w serce jeszcze skuteczniej, gdy najpierw przeszywa żołądek. Kulinarna podróż na drugą stronę lustra pod przewodnictwem Białego Królika tylko potwierdza tę tezę.
Walentynkowe menu degustacyjne, które przygotowali Chef Patron Mariusz Dobies i jego zespół to absolutnie wyjątkowa podróż. Te dania to unikaty, jakich nie znajdą Państwo w karcie naszej restauracji w żadnym innym terminie. Przygotowane z miłością, dla celebracji miłości!
7 wyjątkowych dań | 420 pln/os.Każdą kolację wzbogaca kieliszek prosecco dla każdej osoby z pary.
Warunkiem rezerwacji jest dokonanie przedpłaty w wysokości 100%.
Menu walentynkowe w Białym Króliku
- Amuse Bouche
- Mus truflowy
grzybowe ciastko, koper, pancetta
- Przegrzebki
carpaccio z ośmiornicy, cytrynowe risotto, orzeszki piniowe
- Foie Gras
hibiskus, cykoria, krwista pomarańcza, sos z wędzonej kaczki
- Orłoryb
korzeń pietruszki, wanilia, mus ziemniaczany, demi glace
- Bananowa Baked Alaska
palone bananowe pianki, sorbet kokosowy, rum
- Petit Four
*