Romantyczna kolacja przy świecach jest jednym z kluczowych elementów udanego wieczoru walentynkowego. Pyszne dania rozbudzające zmysły, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni i lampka wina sprawią, iż kolacja okaże się prawdziwym przeżyciem kulinarnym.
WALENTYNKOWE MENU
Przystawka
Krewetki królewskie w tempurze z kroplą aromatu z róży na carpaccio z pomarańczy
Zupa
Krem z cukinii i curry z łezką śmietany
Danie główne
Kolorowy szaszłyk z marynowanego łososia w towarzystwie chrupiących warzyw
na risotto bazyliowym w duecie sosu cytrynowego
Deser
Naleśniki crepes suzette z pomarańczami w likierze limonkowym
Napoje
Wino białe lub czerwone
Kawa lub herbata
Cena: 100 PLN/osobę
Rezerwacja stolików pod numerem telefonu 58 304 77 25 lub adresem e-mail restauracja@hotelbonum.pl.