Romantyczna kolacja przy świecach jest jednym z kluczowych elementów udanego wieczoru walentynkowego. Pyszne dania, rozbudzające zmysły, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni i lampka wina sprawią, iż kolacja okaże się prawdziwym przeżyciem kulinarnym.
WALENTYNKOWE MENUPRZYSTAWKATatar z marynowanego łososia na razowym chlebie
LUB
Roladka z kurczaka z boczkiem na delikatnej sałatce z mango
ZUPAKrem z zielonego groszku z pieczoną szynką parmeńską
LUB
Krem z ze słodkich pomidorów z bazylią i mozzarellą
DANIE GŁÓWNEGrillowany filet z kurczaka zagrodowego z serem pleśniowym, brokułami i dzikim ryżem
LUB
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z suszonych śliwek, puree z selera, podane ze świeżymi liśćmi szpinaku
DESERTiramisu
LUB
Panacotta z sosem truskawkowym
NAPOJELampka czerwonego lub białego wina,
Kawa lub herbata
Cena 70 zł/ osoba.
Termin obowiązywania oferty 13-15.02.2015
Rezerwacja stolików pod numerem telefonu: 58 304 78 10 lub adresem e-mail: recepcja@hotelbonum.pl