stat
Impreza już się odbyła

Walentynki w Restauracji Grand Cru

Romantyczna kolacja przy świecach jest jednym z kluczowych elementów udanego wieczoru walentynkowego. Pyszne dania, rozbudzające zmysły, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni i lampka wina sprawią, iż kolacja okaże się prawdziwym przeżyciem kulinarnym.

lut'25 14

piątek, g. 19:00

bilety 80 zł
ulgowy 40 - 60 zł
Kup bilet
lut'25 21

piątek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 145 - 210 zł
Kup bilet
WALENTYNKOWE MENU

Kieliszek wina na powitanie

PRZYSTAWKA
Plastry tuńczyka marynowane w słodkim sosie, czarny sezam, rukiew wodna, pieczone gruszki. /150g
lub
Carpaccio z perliczki, sałatka z jadalnych kwiatów, paluszki grissini, sos szafranowy. /150g
ZUPA
Krem z żółtych buraczków, kompresowane owoce, oliwa ziołowa. /250ml
DANIA GŁÓWNE
Filet z kaczki, duszona kapusta Pak Choi, sos teriyaki, ziemniaki truflowe. /150/120/50/120g
lub
Stek z halibuta, pieczone bataty, kalafior smażony w panierce "panko", sos berneński. /180/150/120/50g
DESER
Biszkopt z migdałów, krem kasztanowy, lody o smaku zielonej herbaty. /120/50g

Zaproś swoją drugą połówkę na walentynkową kolację w naszej Restauracji!

Rezerwacja stolików pod numerem telefonu
58 772 73 00 lub adresem
e-mail: recepcja@hotelgrandcru.pl