stat
Impreza już się odbyła

Walentynki w Śwince

Wyjątkowy wieczór wymaga wyjątkowej oprawy. Nasz Szef Kuchni, Przemysław Janta przygotował menu dla dwojga, które w Walentynki zapewni niesamowite doznania kulinarne. 

Zaskocz swoją drugą połówkę i razem delektujcie się smakami dobranymi specjalnie na tę okazję. 

Menu Walentynkowe

Przystawka I
raki / szafranowy pęczak / brukiew / chrupiące uszy

Przystawka II
consomme z gołębia / gołąb / palona marchew / makaron lubczykowy

Danie główne
Troć bałtycka / skorzonera / biszkopt z natki pietruszki / sos maślany

Deser
Czekolada gorzka / jałowiec / biała palona czekolada / wiśnie / chipsy buraczane

Karafka wina

Cena: 250 zł za parę

Zapraszamy do rezerwacji stolików
pod numerem telefonu: 609 063 056
lub mailem: swinkapodjablonka@gmail.com