stat
Impreza już się odbyła

Na powitanie - Aperitif Love Passion - od restauracji

lut'25 14

piątek, g. 19:00

bilety 80 zł
ulgowy 40 - 60 zł
Kup bilet
lut'25 21

piątek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 145 - 210 zł
Kup bilet
Przystawki

Koktajl z krewetek w sosie koniakowym, dopełniony ziołowymi grzankami 16,00
Ostrygi podane na kruszonym lodzie z cząstkami limonki i chrupiącą bagietką 28,00
Pół tuzina ostryg zapiekanych serem gorgonzola skropionych sokiem z imbiru, podanych na rozgrzanym
żeliwie 34,00

Pieczona karkówka marynowana w czosnku i chili, przekładana sałatką jarzynową, dopełniona kremem chrzanowym, syropem z octu balsamicznego i marynatami 14,00
Carpaccio z polędwicy wołowej podane z kaparami, oliwkami oraz struganym parmezanem 26,00

Zupy

Krem z białych i zielonych szparagów, dopełniony płatkami marynowanych karczochów 13,00
Rosół z kurcząt podany z szafranowymi kluseczkami 12,00

Dania główne

Polędwiczka wieprzowa marynowana w ziołach, podana na paprykowo-pomidorowej salsie, aromatyzowanej korzeniem żeń - szeń, dopełniona ziemniaczanym grzybkiem 41,00

Mix sałat warzyw i ziół, podany z grillowanym kurczakiem, marynowanym w sosie teriyaki, dopełniony glonami wakame 24,00

Pierś z kurczaka marynowana w paście truflowej, podana z puree ziemniaczanym, sosem śmietanowo-bazyliowym i blanszowanymi warzywami 28,00

Desery

Słodkie trio podane z sosem z przetartych malin 13,00
Creme caramel 12,00

Polecamy wino
Australia - Yalumba Eden Valley Chardonnay (białe wytrawne) 10 cl 19,00
Australia - Yalumba Shiraz (czerwone wytrawne) 10 cl 18,00

Gruzja - Badagoni półsłodkie (białe, czerwone) 15 cl 12,00
Rezerwacja stolików 0 58 767 79 00