Wieczór Walentynkowy przy muzyce na żywo w romantycznych wnętrzach restauracji Canis!
Walentynki 2025 - wszystkie oferty z Gdańsk, Gdynia, Sopot
Ze względu na bardzo duże zainteresowanie wieczorem Walentynkowym w naszej restauracji, w tym roku przygotowaliśmy dla Państwa aż 2 sittingi, w trakcie których będziemy się wspólnie rozkoszować pysznymi potrawami, nastrojową muzyką na żywo, a dla chętnych na pewno nie zabraknie wina, koktajli, ale też wyjątkowych propozycji bezalkoholowych.
1. Rozpoczęcie kolacji w godzinach
17:30 18:00Pierwszy sitting skierowany jest przede wszystkim, do tych którzy na resztę wieczoru mają już inne plany, ale chcą rozpocząć go od magicznej kolacji.
Rezerwacje przyjmujemy pomiędzy 17:30 a 18:00, a stoliki rezerwowane są do godziny 20:00.
Obowiązuje 3 daniowe menu (bez zupy) w cenie 249 zł/os.
2. Rozpoczęcie kolacji w godzinach
20:15 21:00Drugi sitting skierowany jest przede wszystkim do tych, którzy planują późniejszą kolację lub chcą spędzić więcej czasu przy winie, koktajlach i nie mają już dalszych planów na mieście.
Rezerwacje przyjmujemy pomiędzy 20:15 a 21:00, a nasz lokal otwarty jest do północy.
Obowiązuje 4 daniowe menu (z zupą) w cenie 299 zł/os.
Tego dnia serwis ala carte prowadzimy do godziny 17:00
(kuchnia przyjmuje zamówienia do godziny 16:00)
MENUPrzystawka (selekcja serwowana na półmiskach)
Przegrzebki Hokkaido / veloute kokosowe z miso / opalana krwista pomarańcza / jalapeño / kolendra
Tatar z jelenia / majonez lubczykowy / marynowane rydze / szalotka / ogórek konserwowy / gorczyca
Por glazurowany w occie balsamicznym / hummus paprykowy / granat / orzechy nerkowca / świeże zioła
Zupa (tylko drugi sitting)
Cappuccino z topinamburu / pierożki gyoza z tofu / miso / karmelowa czekolada / koperkowy crème fraîche
Danie główne (do wyboru jedna pozycja z proponowanych)
Rostbef wołowy Black Angus / purée z ziemniaka z ogniska / sos pieprzowy / chimichurri / radicchio / chrust ziemniaczany
Stek z tuńczyka / purée z batatów / sos z wasabi / jabłko marynowane w imbirze / ceviche z mango / sezam
Arancini z wegańską fetą / orzo w sosie szafranowym / groszek zielony / bazylia / piklowana szalotka
DeserBabka cytrynowa / krem z marakui / sorbet malinowy / coulis z jeżyn
Do potwierdzenia rezerwacji niezbędny jest zadatek wysokości 100 zł/os, resztę należy zapłacić kartą lub gotówką na miejscu bezpośrednio po wydarzeniu. Do końcowego rachunku należy doliczyć serwis kelnerski w wysokości 10%.
Niniejsze ogłoszenie nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, lecz ma charakter informacyjny.