stat

Walentynki 2025 - wszystkie oferty z Gdańsk, Gdynia, Sopot

ezerwacje
do 31.01.2025 179 zł osoba
od 01.02.2025 199 zł osoba
Rezerwacja stolika dokonywana po wpłacie całej kwoty
Rezerwacje 14.02.2025 w godzinach
(od 18:00 tylko serwowane menu walentynkowe)
18:00- 19:50
20:00- 21:50
Przy rezerwacji należy dokonać wyboru menu
W przypadku rezygnacji nie zwracamy za bilety, można odsprzedać po uprzedniej informacji o zmianie danych na kogo była rezerwacja
Płatność gotówką na miejscu lub przelewem po wcześniejszym ustaleniu o dostępności stolika 602 510 516 imprezypanorama@gmail.com
Dane do przelewu
tytuł: nazwisko godzina nr stolika nr menu (brak takich danych spowoduje zwrot przelewu i brak rezerwacji)
p.h.u. panorama s.c 1140 2004 0000 3102 7519 6765
Ul. Wały Piastowskie 1,80-854 Gdańsk zieleniak 16 piętro
 
Organizatorem kolacji walentynkowej jest
p.h.u. panorama s.c
Restauracja Panorama
Ul. Wały Piastowskie 1,
80-854 Gdańsk zieleniak 16 piętro
MENU I
Przystawka:
Vtello tonnato - Polędwiczka cielęca/tuńczyk/kapary/majonez
Zupa:
Consome z kaczki/pierożki/marchew/oliwa pietruszkowa
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa w boczku/gratin ziemniaczane/jus drobiowy/pieczone pomidorki cherry
Deser:
Mus pistacjowy/żelka malinowa/prażynka pistacjowa/biszkopt/mirror glace/złoto jadalne
 
 
Menu II
Przystawka:
Przegrzebki/purre z pasternaku/boczniak królewski/groszek cukrowy/sos winno-maślany
Zupa:
Tajska zupa rybna na mleku kokosowym z krewetką
Danie główne:
Stek z kalafiora/sos demi glace warzywne/rodzynki/orzechy laskowe/puree kremowe
Deser:
Mus prosecco/biała czekolada/cremoeux truskawkowe/limonka/ciasteczko sable

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    199 zł
  • Kontakt
    58 307-42-51
  • Przedsprzedaż
    179 zł
MENU I

Przystawka:

Vtello tonnato - Polędwiczka cielęca/tuńczyk/kapary/majonez
Zupa:

Consome z kaczki/pierożki/marchew/oliwa pietruszkowa
Danie główne:

Polędwiczka wieprzowa w boczku/gratin ziemniaczane/jus drobiowy/pieczone pomidorki cherry
Deser:

Mus pistacjowy/żelka malinowa/prażynka pistacjowa/biszkopt/mirror glace/złoto jadalne




Menu II

Przystawka:

Przegrzebki/purre z pasternaku/boczniak królewski/groszek cukrowy/sos winno-maślany
Zupa:

Tajska zupa rybna na mleku kokosowym z krewetką
Danie główne:

Stek z kalafiora/sos demi glace warzywne/rodzynki/orzechy laskowe/puree kremowe
Deser:

Mus prosecco/biała czekolada/cremoeux truskawkow
lut 14

piątek, g. 18:00

bilety 450 zł
lut 14-15

piątek - sobota, g. 19:00

Sopot Pomorskie,
bilety 245 zł