Smak miłości jest pełen ciepła, czułości, troski i dobrych myśli, dlatego w te Walentynki proponujemy Wam wyjątkową kolację degustacyjną. Degustacja to kulinarna podróż przez smaki i tekstury. Dania skomponowane przez szefa kuchni dopieszczą kubki smakowe, deser zachwyci oczy i podniebienia a odpowiednia obsługa sprawi, że wieczór będzie niezapomniany.
Menu walentynkowej kolacji degustacyjnej:Amuse-bouche
PrzystawkaKrewetki argentyńskie / marakuja / białe wino
ZupaKrem z pieczonego selera / espuma z maślanki / puree z gruszki / marynowana czerwona cebula / kompresowana gruszka
Intermezzo
Granita jabłkowa z białym bzem
Kalafior
Puree z palonego kalafiora / smardze / karmelizowane rodzynki / sok pomarańczowy / oliwa ziołowa
Turbot
Espuma z homara / makaron linguine / chutney gruszkowy / oliwa homarowa
Pre-desertSorbet malina-liczi
DeserTorcik truskawkowy / limonka / złoto jadalne / wata cukrowa
Trufle Mercato
Malina / imbir