"Miłość zaczyna się na talerzu..." czyli Walentynkowy Bal Karnawałowy w Hotelu Gdynia.
W miłości jest jak w tańcu - najważniejsza jest harmonia, którą odnajdziesz podczas tego wyjątkowego wieczoru.
Naszym Gościom zapewniamy pobudzającą zmysły kolację, smakowe wariacje przy fontannie czekoladowej, live cooking oraz dobrą muzykę.
Dodatkowo proponujemy atrakcyjne ceny noclegów -
pokój już od 135 zł
WALENTYNKOWE MENU:
Przystawka
Sałatka z krewetkami podana w awokado z nitkami papryki chili
Zupa
Zupa migdałowa z mleczkiem kokosowym
Danie główne
Polędwiczki wieprzowe z grilla, zapieczone z serem camembert, bakłażanem i papryczkami piri piri podane z domowymi frytkami oraz sosem bazyliowym z czarnymi oliwkami
Deser
Naleśniki czekoladowe podane na musie waniliowym
Live cooking
Małże duszone w winie z dodatkiem śmietany z imbirem oraz czosnkiem podawane z tostami
Małże w pomidorach z makaronem spaghetti z papryczką piri piri na oliwie
Bufet zakąskowy
Tatar z łososia na toście
Roladki z soli z szyjkami rakowymi na sosie ziołowym
Involtini z bakłażana z serem mozzarella
Tramezzino z awokado z bazylią
Terina z łososia z krewetkami oraz mięsem krabowym
Rostbef pieczony po angielsku z musem chrzanowym
Zestaw mięs pieczonych z aromatyczną bazylią
Sałatka z filetami pstrąga wędzonego, krewetkami oraz filetami z grapefruita
Chrupiące sałaty z serem gorgonzola, orzeszkami pini oraz oliwami smakowymi
Bufet słodki
Fontanna czekoladowa
Owoce
Ciasteczka, pianki, wafle
W nocy
Zupa z kopru włoskiego z szyjkami rakowymi
Napoje
Kawa
Herbata
Sok owocowy 0,5 l/os.
Wino w karafce 0,25 l/os.
Dodatkowo dla gości podczas trwania balu proponujemy atrakcyjne ceny napojów alkoholowych i bezalkoholowych.
Więcej informacji udzieli:
Dział Gastronomii
tel. 58/ 666-29-44, -03, -13; e-mail: h3417-fb1@accor.com