stat
Impreza już się odbyła
Aktualna edycja:
Walentynki 2025

Serdecznie zapraszamy do Restauracji Toccata na niedzielny brunch walentynkowy. Nasz Szef Kuchni, z tej okazji, skomponował dla Państwa wyjątkowe menu. W tym dniu, na naszym stole pojawią się, między innymi, koktajl krewetkowy z owocami i musem awokada, na stacji smażeń - paella z kurczakiem i owocami morza, a na deser - tarta czekoladowa z serem pleśniowym i truskawkami. Delikatne dźwięki pianina wprowadzą Państwa w romantyczny nastrój, a rozkosz podniebienia zapewnią wyśmienite potrawy.

lut 14

piątek, g. 19:00

bilety 80 zł
ulgowy 40 - 60 zł
Kup bilet
lut 15

sobota, g. 19:00

bilety 58 - 131 zł
Kup bilet
Menu brunchu walentynkowego w dniu 12.02.2012

Przystawki
Carpaccio z fenkuła w duecie z selerem naciowym oraz owocem granatu skropione oliwą truflową
Łosoś wędzony z delikatnym serkiem ricotta i świeżą bazylią
Koktajl krewetkowy z owocami i musem awokado
Rolada rybna z owocami morza i szczyptą szafranu
Galantyna drobiowa z omletem, papryką i tartym żółtym serem

Sałatki
Szpinak i rukola ze świeżymi warzywami i kawałkami grillowanego łososia
Młode sałaty z suszonymi owocami marynowanymi w czerwonym winie
z goździkami i cynamonem
Sałata lodowa ze świeżymi warzywami, pieczonym kurczakiem w sosie cezar
Surówka z rzepy oraz jabłka

Zupy
Krem z białych szparagów
Esencjonalny bulion z selerem naciowym, papryką, kuleczkami mięsnymi oraz kardamonem

Dania główne
Filet z łososia podany na szpinaku z mięsem małży o posmaku szafranu
Filet z karmazyna podany na krążkach kalmarów
Grillowana polędwica wieprzowa w sosie serowym
Marynowane uda z indyka na puree z selera
Makaron tagliatelle z owocami morza i awokado
Ziemniaki puree z dodatkiem gałki muszkatołowej
Ryż warzywny z dodatkiem lubczyku
Wybór warzyw

Stacja smażeń
Paella z kurczakiem, owocami morza i szczyptą szafranu

Desery
Tarta czekoladowa z serem pleśniowym i truskawkami
Ciasteczka koktajlowe
Beziki z musem limonowym
Tort truskawkowy z litchi

Napoje
Kawa, herbata, woda, soki owocowe, wino białe i czerwone oraz piwo

cena:
98,00 zł - osoba dorosła
50,00 zł - dzieci 6 - 12 lat
gratis - dzieci do 6 roku życia

Rezerwacja stolików pod numerem telefonu 58 550 98 13 lub 58 550 99 99 bądź adresem e-mail: m.owsiany@hotelhaffner.pl.

Archiwalne edycje imprezy