stat
Impreza już się odbyła

Warsztat 4 zasady Naturalnego Odżywiania czyli w skrócie Z.S.R.R.

paź 6

niedziela, g. 10:00, 13:30

Gdańsk,
bilety 59 zł
Kup bilet

w każdą środę (od 09.10 do 23.10.2024), g. 17.00

Gdańsk,
Wstęp wolny
WARSZTAT - Z. S. R. R.
forma: teoria i degustacja | czas: 3 godziny

Ten warsztat proponuję na początek jako PODSTAWA, gdyż jest dobrym wstępem do: rozważań o naturalnym odżywianiu, do kolejnych warsztatów, własnych poszukiwań i eksperymentów ... A rzecz tu o czterech, prostych zasadach naturalnego żywienia, których skrót da się zapisać jako Z. S. R. R.! Można by powiedzieć, że mowa o mocarstwie zdrowego żywienia. Co kryje się pod poszczególnymi literkami?
Historie o prawdziwej nieprzetworzonej żywności, o tym dlaczego Matka Natura karmi nas sezonowo, dlaczego produkty regionalne mają większą moc sprawczą gdy chodzi o nasze zdrowie i że nasze żołądki uwielbiają rutynę ...
pigwa w syropie ... do herbaty lepsza niż cytryna :) Więcej zdjęć ()

pigwa w syropie ... do herbaty lepsza niż cytryna :)

fot. Marchewka: Rewolucja

pigwa w syropie ... do herbaty lepsza niż cytryna :)

fot. Marchewka: Rewolucja


W menu warsztatów między innymi:
Naturalne i zdrowe słodycze, mało znane i stare odmiany warzyw i owoców(topinambur, skorzonera, pasternak, jarmuż, etc.. w zależności od sezonu ), stare odmiany zbóż (płaskurka, samopsza, kamut, etc. )

Skrypt: zawiera tabelę produktów ZRÓWNOWAŻONYCH, Sezonowy i Regionalny Kalendarz Warzyw i Owoców, diagram naszego Biologicznego Zegara, kontakty do bezpośrednich producentów naturalnej żywności, dystrybutorów, sklepów; kupony rabatowe na pierwsze zakupy w wybranych miejscach.

Koszt: 80 zł lub 60 zł gdy zapiszesz się i opłacisz warsztat na 5 dni przed terminem.

________________________________________________________________________
INFORMACJE DODATKOWE:
NA WSZYSTKICH WARSZTATACH KORZYSTAMY Z PRODUKTÓW NATURALNYCH, EKOLOGICZNYCH, SEZONOWYCH I REGIONALNYCH !
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dla kogo warsztaty:
WSKAZÓWKI TEORETYCZNE SĄ DO ZASTOSOWANIA NIEMALŻE W KAŻDEJ Z DIET (np. zarówno mięsnej jak i bez mięsnej). Dania przygotowywane w czasie warsztatów są również dostosowane dla osób na diecie wegetariańskiej i wegańskiej.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA !!!
Organizator zastrzega sobie możliwość zmiany terminu lub miejsca warsztatów.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Koszt warsztatów:
*Jeżeli bardzo chcesz wziąć udział w warsztatach, ale koszt jest dla Ciebie zbyt duży, napisz, zobaczymy co da się zrobić.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Wszystkie warsztaty odbywają się w szkole jogi Kamili Świąder - Joga-Trójmiasto
Adres: ul. Do Studzienki 51, Gdańsk /Wrzeszcz
Do ceny każdego warsztatu trzeba doliczyć 8 zł - składka na salę
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Informacje i zgłoszenia: Małgorzata Meller, tel. 506 023 906, mmeller@tlen.pl,
www.facebook.com/marchewkowarewolucja
www.marchewka-rewolucja.pl

Informacja o biletach

Koszt: 80 zł lub 60 zł gdy zapiszesz się i opłacisz warsztat na 5 dni przed terminem.
Do ceny każdego warsztatu trzeba doliczyć 8 zł - składka na salę