Tajemnice CZEKOLADY! Zapisz się na słodkie warsztaty z Anią Zielińską, absolwentką prestiżowej szkoły kulinarnej Le Cordon Bleu w Paryżu oraz jedną ze zwyciężczyń Debic Pastry Cup Polska.
Podczas warsztatów:*nauczysz się pracować z czekoladą
**poznasz triki i techniki eksperta
Nie ważne, czy dopiero zaczynasz, czy już masz doświadczenie - to wydarzenie jest dla Ciebie!
Poznaj bliżej Prowadzącą
Ania ZielińskaSpecjalizuje się w pracy z czekoladą, która jest jej największą pasją i codzienną inspiracją. Obecnie pełni rolę szefowej działu czekolady w firmie 100% Czekolady w Gdańsku. Doświadczenie zdobywała w renomowanych pięciogwiazdkowych hotelach i restauracjach z gwiazdkami Michelin w Polsce i Anglii.
Nieustannie rozwija swoje umiejętności, uczestnicząc w specjalistycznych kursach i szkoleniach w kraju i za granicą.
Przyjdź do nas z bliską osobą i wspólnie cieszcie się czekoladą.
Zapisz się już dziś!
julia@dulci.pl
510 004 091
Ilość miejsc ograniczona!
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.