stat

Tajemnice CZEKOLADY! Zapisz się na słodkie warsztaty z Anią Zielińską, absolwentką prestiżowej szkoły kulinarnej Le Cordon Bleu w Paryżu oraz jedną ze zwyciężczyń Debic Pastry Cup Polska.

Podczas warsztatów:
*nauczysz się pracować z czekoladą
** zatemperujesz czekoladę różnymi metodami
***poznasz triki i techniki eksperta
****przygotujesz wyrafinowane praliny i tabliczki czekolady

Nie ważne, czy dopiero zaczynasz, czy już masz doświadczenie -  to wydarzenie jest dla Ciebie!

Poznaj bliżej Prowadzącą
Ania Zielińska

Specjalizuje się w pracy z czekoladą, która jest jej największą pasją i codzienną inspiracją. Obecnie pełni rolę szefowej działu czekolady w firmie 100% Czekolady w Gdańsku. Doświadczenie zdobywała w renomowanych pięciogwiazdkowych hotelach i restauracjach z gwiazdkami Michelin w Polsce i Anglii.
Nieustannie rozwija swoje umiejętności, uczestnicząc w specjalistycznych kursach i szkoleniach w kraju i za granicą.

Przyjdź do nas z bliską osobą i wspólnie cieszcie się czekoladą.

Zapisz się już dziś!
julia@dulci.pl
510 004 091

Ilość miejsc ograniczona!

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

sie 23

sobota, g. 16.00

Gdynia,
bilety 250 zł

w każdy wtorek (do 23.12), g. 16.00

bilety 49 zł