Jagodzianka na płaskurce
Z ogromną radością zapraszamy Was do naszej nowej, nowoczesnej przestrzeni cukierniczej DulciConcept - miejsca, które powstało z pasji do pieczenia, edukacji i wspólnego tworzenia.
Zapraszam na letnią edycję warsztatów temat iście wakacyjny
JAGODZIANKA NA PRADAWNYM ZBOŻU. Tym razem postanowiłam zaprezentować ten klasyk w nieco innej formie ciasto drożdżowe przygotujemy na płaskurce, czyli zbożu niezwykłym
Opowiem o jego zaletach i cechach. A do tego towarzystwo niesamowitej jagody pełnej smaku, aromatu i dobrocennych składników
Nazywam się
Julia Janczyk i jestem założycielką Dulci Concept. Jako technolog żywności, a także pasjonatka cukiernictwa i dietetyki, z przyjemnością podzielę się z Tobą moją wiedzą i doświadczeniem . W kameralnej i przyjaznej atmosferze (do 10 osób), zaprezentuję cały proces i techniki cukiernicze.
Cena warsztatów obejmuje:
Udział w zajęciach, niezbędne materiały, skrypt z przepisami, kawa/herbata/ zimne napoje.
A to co przygotujesz możesz zabrać ze sobą lub skonsumować na miejscu wybór zostawiam Tobie
Czujesz już zapach pieczonej drożdżówki?Nie czekaj zapisz się już dziś:510 004 091julia@jdulci.pl
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.