stat
Impreza już się odbyła

Jagodzianka na płaskurce
Z ogromną radością zapraszamy Was do naszej nowej, nowoczesnej przestrzeni cukierniczej DulciConcept - miejsca, które powstało z pasji do pieczenia, edukacji i wspólnego tworzenia.

wrz 26

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 330 zł
wrz 28

niedziela, g. 9.00

Gdynia,
bilety 850 zł
Zapraszam na letnią edycję warsztatów temat iście wakacyjny JAGODZIANKA NA PRADAWNYM ZBOŻU.
Tym razem postanowiłam zaprezentować ten klasyk w nieco innej formie ciasto drożdżowe przygotujemy na płaskurce, czyli zbożu niezwykłym
Opowiem o jego zaletach i cechach. A do tego towarzystwo niesamowitej jagody pełnej smaku, aromatu i  dobrocennych  składników

Nazywam się Julia Janczyk i jestem założycielką Dulci Concept. Jako technolog żywności, a także pasjonatka cukiernictwa i dietetyki, z przyjemnością podzielę się z Tobą moją wiedzą i doświadczeniem . W kameralnej i przyjaznej atmosferze (do 10 osób), zaprezentuję cały proces i techniki cukiernicze.

Cena warsztatów obejmuje:
Udział w zajęciach, niezbędne materiały, skrypt z przepisami, kawa/herbata/ zimne napoje.
A to co przygotujesz możesz zabrać ze sobą lub skonsumować na miejscu wybór zostawiam Tobie

Czujesz już zapach pieczonej drożdżówki?
Nie czekaj zapisz się już dziś:
510 004 091
julia@jdulci.pl

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.