Warsztaty kulinarne stworzone dla każdego fana kuchni koreańskiej czy diety ketogenicznej! Dla pierwszych trzech osób które zakupią bilety na warsztaty, mamy niespodziankę - czeka na Was najnowsza książka Inessy w prezencie! Aby pozostałe osoby nie czuły się pokrzywdzone - specjalnie dla Was mamy wydania w promocyjnej cenie.
Co przygotujemy?- Kimchi jjigae - pikantna, pyszna i rozgrzewająca zupa z kimchi na żeberkach
- Ekspresowe kimchi z kapusty pekińskiej
- Bibim kuksu (makaron z dodatkami: marynowana i krótko smażona wołowina, warzywa, jajko, kimchi, wyrazisty sos)
- Keto pizza z kimchi i pikantnym sosem
- Mus z gorzkiej czekolady z płatkami chili gochugaru
Bonus:Zajęcia rozpoczniemy od krótkiego wstępu na temat tradycyjnej kuchni koreańskiej oraz jak znaleźć wspólny mianownik w diecie ketogenicznej.
Kto prowadzi: Inessa Kim - Koreanka mieszkająca w Polsce od ponad 20 lat. Pasjonatka gotowania i zdrowego stylu życia. Przez 6 lat prowadziła Bistro na warszawskim Muranowie. Była uczestniczką drugiej edycji show kulinarnego TOP CHEF. Często gości w programie Pytanie na Śniadanie, tworzy podcast Pikantnie Inessa Kim prosto z kuchni. Od kilku lat prowadzi firmę szkoleniowo-doradczą. W studiach kulinarnych w całej Polsce uczy gotować po koreańsku (i nie tylko), prowadzi także profesjonalne szkolenia dla kucharzy i szefów kuchni. W 2019 roku wydała swoją pierwszą książkę Koreański ferment. O kimchi, życiu i gotowaniu, a w grudniu 2021 roku - drugą książkę KIMCHI KETO. Historia mojej przemiany