stat
Impreza już się odbyła

To eat meat or not to eat meat? Wegański kebab, szarpanina a może kiełbaska? Na warsztatach dowiecie się, jak przygotować pełnowartościowe wegańskie "mięsko".

lis 14-15

czwartek - piątek, g. 12:00 - 18:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
mar'25 15

sobota, g. 10:15

Trójmiasto, Online
bilety 15 zł
Klatka B specjalizuje się w homemadowych sosach, pastach, kiszonkach, piklach i przede wszystkim rzemieślniczym mięsie i nie-mięsie. Inspirujemy się przepisami kuchni świata, do których dodajemy autorski, lokalny twist.

Po sukcesie Pastrami, postawiliśmy sobie za wyzwanie stworzenie jakościowego, pełnowartościowego "mięsa" dla wegan. Testy na mięsożercach wykazały, że z wyzwania wyszła zwycięsko.

Ilość miejsc ograniczona. Zapisy przyjmujemy na: kontakt@klatkab.pl