stat
Impreza już się odbyła

To eat meat or not to eat meat? Wegański kebab, szarpanina a może kiełbaska? Na warsztatach dowiecie się, jak przygotować pełnowartościowe wegańskie "mięsko".

w każdą niedzielę (od 09.03 do 16.03.2025), g. 15:00

bilety 10 zł
wyprzedane
mar 29-30

sobota - niedziela, g. 15:00

bilety 500 zł
Klatka B specjalizuje się w homemadowych sosach, pastach, kiszonkach, piklach i przede wszystkim rzemieślniczym mięsie i nie-mięsie. Inspirujemy się przepisami kuchni świata, do których dodajemy autorski, lokalny twist.

Po sukcesie Pastrami, postawiliśmy sobie za wyzwanie stworzenie jakościowego, pełnowartościowego "mięsa" dla wegan. Testy na mięsożercach wykazały, że z wyzwania wyszła zwycięsko.

Ilość miejsc ograniczona. Zapisy przyjmujemy na: kontakt@klatkab.pl