Zastanawiasz się jak spędzić Walentynki? Chcesz zaskoczyć swoją drugą połówkę? Mamy coś dla Ciebie!
Zapraszamy Was na wyjątkową edycję Warsztatów Włoskiego Smaku "Amore Mio" w zupełnie nowej odsłonie!
"Amore Mio" to wyjątkowa okazja do obcowania z pyszną, pełną niespodzianek kuchnią oraz możliwość poszerzenia swojej wiedzy kulinarnej.
Podczas walentynkowych warsztatów kulinarnych prowadzonych pod okiem naszego Szefa Kuchni Krzysztofa Jesiołowskiego święto zakochanych zapachnie niezwykle smacznie. Uczestnicy będą gotować w parach i przygotują:
Przystawka: Podsmażana ośmiornica marynowana w ziołach na kartoflu z nutką kwaśnej śmietany i Granata
Zupa: Consomme z kaczki i warzyw z dodatkami
Danie główne: Polędwica wołowa welington pieczona w cieście francuskim podana z puree makowym oraz kolorową marchwią
Deser:Julienne owocowe z wędzonymi lodami w towarzystwie musu z białej czekolady
Do tego dorzucamy wino i włoską muzykę. Spotkanie zakończy się degustacją przygotowanych podczas warsztatów dań. Przygotujemy dla Was stoliki dwuosobowe tak aby każdy Para mogła nacieszyć się sobą.
Czas trwania: około 3-4 godzin
Nasz Szef Kuchni:Krzysztof Jesiołowski - kuchnia to jego drugi dom, gotuje od dziecka,
jego zamiłowaniem jest kuchnia włoska. Prowadził Warsztaty Kulinarne
w wielu trójmiejskich Restauracjach, prowadził również internetowy
program kulinarny. Na naszych warsztatach Szef służy pomocą oraz
cierpliwością, ma świetny kontakt z uczestnikami kulinarnej szkoły.
Przedstawiam relacje wideo z Warsztatów Kulinarnych:
https://www.youtube.com/watch?v=d365Y63Yu_E
https://www.youtube.com/watch?v=8mJ2giYyMR4
Co zapewniamy?
- fartuszki PESTO dla każdego uczestnika
- niezbędne składniki, przyprawy, oliwy
- stanowiska pracy z całym wyposażeniem niezbędnym do przygotowania dań.
- fotorelację z wydarzenia
- dyplomy uczestnictwa
- poczęstunek w formie lampki wina, napoi i PRZEDE WSZYSTKIM konsumpcji tego co ugotujecie :) ( jest tego sporo, więc jeśli nie zdołasz wszystkiego zjeść, nie ma problemu- zabierzesz to do domu)
Pozwól sobie na kulinarne uniesienia! Bądź tam z nami!
Cena: 199 zł za parę/stanowisko
(2 osoby gotują na jednym stanowisku, podczas rezerwacji miejsc prosimy o wskazanie tylko jednej osoby jako uczestnika).
Ilość miejsc ograniczona.
Kontakt:
Dorota Richert
Tel.: 500 118 897,
e-mail: drichert@atutnr.pl