stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty Kulinarne Kuchnia Polska Nowoczesna z elementami kuchni molekularnej by Paweł Pyra

Wszystkich miłośników niebanalnych smaków, zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne pod okiem doświadczonego trenera Pawła Pyry z kuchni polskiej nowoczesnej SOUS VIDE, z elementami kuchni molekularnej!

lis 15

sobota, g. 11:00

Wstęp wolny
wymagana rezerwacja

lis 22

sobota, g. 10:00

Wstęp wolny
wymagana rezerwacja

Podczas tej podróży zdobędziesz solidną porcję wiedzy teoretycznej, poznasz podstawy nowoczesnej kuchni polskiej SOUS VIDE, zasmakujesz niecodziennych struktur, smaków i połączeń, a w efekcie wzniesiesz się na wyżyny kulinarnych możliwości pod okiem eksperta.

Te warsztaty to idealny pomysł na randkę, firmową integrację, spotkanie z przyjaciółmi czy samorozwój. Zapisz się telefonicznie +48 694 700 560 lub mailowo restauracja@kadyny.com.pl

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    149 zł
  • Kontakt
    552-316-120, 694-700-560
Osoby zainteresowane warsztatami proszone są o kontakt telefoniczny z obiektem
tel. 694 700 560 lub mailowy restauracja@kadyny.com.pl