Czy wiesz, że jednym z kluczy do osiągnięcia sukcesu w pracy jest coś tak podstawowego, jak to, co jemy każdego dnia? To, jak się odżywiasz, ma bezpośredni wpływ nie tylko na Twoje zdrowie i samopoczucie, ale także na efektywność w pracy.
Właściwie dobrana dieta może pomóc Ci w utrzymaniu wysokiego poziomu energii, zwiększeniu koncentracji, a także wzmocnieniu odporności. A wszystko to przekłada się na lepsze wyniki w pracy, większą produktywność i większą satysfakcję z realizacji celów.
CZEGO SIĘ DOWIESZ?- Jak unikać zjazdów energii i napadów głodu w ciągu dnia, które zmniejszają Twoją wydajność.
- Jak poprawić koncentrację i efektywność, nawet podczas najbardziej wymagających zadań.
- Jak wzmocnić odporność, by choroby nie wykluczały Cię z kluczowych projektów.
- Jak poprawić jakość snu, by budzić się wypoczętym i pełnym energii, bez potrzeby ratowania się kolejnymi filiżankami kawy.
Weź udział w warsztacie i dowiedz się, jak poprzez odpowiednie odżywianie możesz osiągnąć więcej w swojej pracy! Dzięki praktycznym wskazówkom i wiedzy eksperckiej nauczysz się dbać o swoje ciało i umysł, aby pracować na pełnych obrotach każdego dnia.
PROWADZĄCA
Warsztaty poprowadzi dr n.med. Aleksandra Rodziewicz - psychodietetyczka, biotechnolożka, specjalistka ds. badań klinicznych. W ramach swojej pracy doktorskiej bada wpływ diety bezglutenowej na stan zdrowia kobiet z chorobą Hashimoto. Łączy rzetelną wiedzę naukową na temat żywienia z psychodietetyką. Specjalizuje się w dietoterapii chorób tarczycy i insulinooporności. Autorka e-booka "Dieta w Hashimoto", szkolenia "Dieta w insulinooporności krok po kroku", programu online "Opanuj hormony i kilogramy", jadłospisów dla kobiet z chorobami tarczycy i insulinoopornością oraz licznych webinarów.
Warsztaty odbędą się 15 maja 2025 r. w godz. 13:00-16:00 w Centrum Rozwoju Talentów.