stat
Wydarzenie już się odbyło

Bar W33 łączy to co najlepsze w Gdyni modernizm, klasykę w niebanalnym wydaniu i wyjątkowe alkohole. Nasza autorska karta to podróż przez starannie wyselekcjonowane koktajle, a wiele serwowanych u nas klasyków jest starszych od zabytkowego gdyńskiego dworca. Mimo mijającego czasu jest w nich wciąż wiele do odkrycia! 

sty 31

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 299 zł

w każdą sobotę (do 19.10.2025), g. 10:00 - 15:00

Wstęp wolny
Z tego powodu przygotowaliśmy wyjątkowe wydarzenie w kameralnej oprawie. Połączenie przyjemności, nauki i dobrego smaku warsztaty barmańskie dla początkujących podczas których:

- przygotujesz 6 klasycznych koktajli*: Icelandic Mule, Collins, Aperol Spritz, Old Fashion, Rusty Nail i Sour,
- poznasz podstawę barmańskiego fachu i zdobędziesz praktyczną wiedzę. 

Warsztaty poprowadzi Kamil Kotarba ambasador marek William Grant & Sons. Kiedyś barman z wyboru, aktualnie właściciel firmy "Sztuka Procentów" zajmującej się tym co uwielbia najbardziej - degustacjami szlachetnych trunków oraz szerzeniem wiedzy na ich temat. Kilkukrotnie mieliśmy przyjemność gościć Kamila w naszym barze W33 podczas tematycznych eventów. 

*W czasie warsztatów pracujemy na podstawie takich alkoholi jak: Whisky Glenfiddich, The Balvenie, Monkey Shoulder, Reyka Vodka, Gin Hendrick's, Drambuie i Aperol. 
__________________________
Miejsce: Bar W33
Czas trwania: ok. 6 h (w tym przerwa na lunch)  
Liczba osób: max. 8 os.  
Koszt: 200 zł

W cenie warsztatów:
- Szkolenie dla osób początkujących, składające się z dwóch części (każda po ok 2,5 h) 
- Stanowisko i sprzęt barmański
- 6 klasycznych drinków (wg przepisu)
- Mini degustacja alkoholi 
- Materiały szkoleniowe z przepisami (skrypt przesłany na maila)
- Lunch
- Prezent niespodzianka

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    200 zł
Zapisy: relaks@willawincent.pl lub 731 000 064

WAŻNE: Wydarzenie tylko dla osób pełnoletnich. Potwierdzeniem uczestnictwa jest dedykowane zaproszenie, które wysyłane jest mailem po dokonaniu płatności za rezerwację.