Chodźcie świetnie się bawić, zdobyć nowe skills'y i ugasić pragnienie. Razem z nami poznacie smaki i historie, które płyną razem z Dewar's! Podczas warsztatów zaprezentujemy Wam koktajle, które naszym zdaniem, najlepiej oddają charakter tego najlepszego bursztynowego trunku.
Warsztaty poprowadzą: Jakub Michalczuk - Szef baru Peron 5 oraz Aleksander Rosłonek Manager Barów Stacji Food Hall - zatem spodziewajcie sie iście domowej i przyjacielskiej atmosfery.
Marka Dewar's, założona przez spółkę John Dewar & Sons, zadebiutowała pod koniec XIX wiek. Jej wyjątkowość tkwi w niebanalnej formule, która składa się z maltów takich jak: Aberfeldy, Aultmore, Royal Brackla i Craigellachie, wysoce cenionych przez krytyków tego trunku.
A czy wiedzieliście też, że ta whisky Dewar's jest najlepiej sprzedającą się szkockim blendem w Stanach Zjednoczonych, i już w czasach debiutu sprzedawano jej ponad 4,5 ml litrów rocznie?
Opowiemy Wam o tym kilka ciekawych historii.
___________________
4. URODZINY STACJI FOOD HALL
22-24.06.2023
HARMONOGRAM URODZIN: https://stacjafoodhall.pl/hot-news/4-urodziny-stacji-food-hall-22-24-06/
Świętujemy to po raz czwarty, ale po raz pierwszy w takim stylu!
Happy b-day folks, czyli czwarte urodziny Stacji Food Hall, to trzy dni pełne najlepszej muzyki, ciekawych warsztatów, pysznego jedzenia, wspaniałych drineczków i świetnej zabawy!
Będziemy bawić się koncertowo w Peronie 5, zaplatać wianki i tańczyć przy barze na dachu w Noc Świętojańską. Będziemy też jeść przez całą noc podczas urodzinowego street food night. Będziemy jeszcze wspólnie, razem z Wami - gotować, przyrządzać koktajle i tworzyć rękodzieło. A co więcej pokażemy Wam, że nasza stacjowa ekipa, to także zdolni muzycy. Nawet nie macie pojęcia.
Urodzinami zaczynamy
LATO NA POZIOMIE.
Dołączcie do oficjalnego wydarzenia i bądźcie na bieżąco!
https://fb.me/e/2z77SxFVB