W urodzinową sobotę zapraszamy Was na warsztaty koktajlowe, podczas których będziecie mieli okazję stworzyć zjawiskowe koktajle na bazie wyjątkowego wermutu - Martini!
Warsztaty poprowadzi dla Was
TOMEK DZIEWIĘCKI, który swoje bogate doświadczenie zdobywał w kultowych barach, tj. 6 Cocktails, Kita Koguta, czy Ten Bar Warsaw. Tomka poznac mogliście już wcześniej, podczas jego gościnnych występów w Peronie 5.
Podczas warsztatów będzie czekał na Was także pyszny poczęstunek, przyrządzony przez Krzysztofa i Marcina, w naszym studiu kulinarnym The Kitchen.
Czym jest wermut?Wina wzmacniane są jednym z fundamentów sztuki koktajlu. Historia tego trunku sięga zamierzchłych czasów. Na przestrzeni wieków, aromatyzowane wina znalazły swój udział w kluczowych pozycjach klasycznej miksologii. Pokażemy Wam wyjątkowe propozycje, które zbliżą Wasze podniebienia do kategorii spirytualiów, w której kluczową rolę pełni magiczne ziele piołunu!
DATA: 24.06.23
GODZINA: 18:30
MIEJSCE: The Kitchen | STACJA FOOD HALL
Ilość miejsc ograniczona.
_____________________
4. URODZINY STACJI FOOD HALL
22-24.06.2023HARMONOGRAM URODZIN: https://stacjafoodhall.pl/hot-news/4-urodziny-stacji-food-hall-22-24-06/
Świętujemy to po raz czwarty, ale po raz pierwszy w takim stylu!
Happy b-day folks, czyli czwarte urodziny Stacji Food Hall, to trzy dni pełne najlepszej muzyki, ciekawych warsztatów, pysznego jedzenia, wspaniałych drineczków i świetnej zabawy!
Będziemy bawić się koncertowo w Peronie 5, zaplatać wianki i tańczyć przy barze na dachu w Noc Świętojańską. Będziemy też jeść przez całą noc podczas urodzinowego street food night. Będziemy jeszcze wspólnie, razem z Wami - gotować, przyrządzać koktajle i tworzyć rękodzieło. A co więcej pokażemy Wam, że nasza stacjowa ekipa, to także zdolni muzycy. Nawet nie macie pojęcia
Urodzinami zaczynamy
LATO NA POZIOMIE.
Dołączcie do oficjalnego wydarzenia i bądźcie na bieżąco!
https://fb.me/e/2z77SxFVB