stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty cukiernicze - Tort piętrowy od A do Z

Podczas warsztatów będziemy wykonywać tort od A do Z.Idealne biszkopty do tortów- omówienie rodzajów biszkoptów wraz z przepisami i proporcjami).

lis 15-16

piątek - sobota, g. 10:00

Gdańsk,
Wstęp wolny
gru 7

sobota, g. 10:00

Wstęp wolny
Kremy do tortów (przepisy, proporcje)
Tynk do tortu
Planowanie zdobienia tortów
Przygotowanie zdobienia tortów
Lizaki bezowe, beziki
Żywe kwiaty
Toppery
Własnoręcznie przygotowane zdobienia
Składanie pięter tortów- jak poprawnie złożyć tort piętrowy.

Dodatkowo przedstawimy tematy:
Jak dekorować torty, skąd czerpać inspiracje
Jak wybrać wielkość tortu do ilości osób
Rodzaje kremów do tortów - dodatkowe wskazówki wraz z listą przepisów
Tynki do tortów- omówienie wraz z przepisami
Gdzie kupować akcesoria do tortów w dobrych cenach
Jak wyceniać torty

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    350 zł
  • Kontakt
    794-571-878
Zapisy 
Akademia@wypiekana.pl 
608419930