stat
Impreza już się odbyła

Chcesz przeżyć niesamowitą przygodę kulinarną, nauczyć się gotować a przy okazji spędzić miło czas w małym, kameralnym gronie i napić się wina...? To serdecznie zapraszam na warsztaty kulinarne dla dorosłych.

wrz 28

sobota, g. 17:00

bilety 280 zł
paź 3-4

czwartek - piątek, g. 19.00

bilety 120 zł
ulgowy 120 zł
przedsprzedaż 120 zł
Co było pierwsze...? Jajko czy kura...? Oto jest pytanie

Dzisiaj na tapetę bierzemy jajko, które jest niskokaloryczne, pełne łatwo przyswajalnego białka i można je przyrządzać na tysiąc sposobów Można je gotować, smażyć, zapiekać, dodawać do ciast, robić z nich majonez a także zjadać na surowo (po uprzednim sparzeniu!!!) Można je jeść o każdej porze dnia i nocy (nawet na słodko jak to bywało w przypadku kogla-mogla z PRL-u). Oto kilka sposób na przyrządzenie jajek:

Menu:
- deska serów, wędlin i oliwek; bagietka
- szakszuka z papryką, pomidorami, chili i jajami
- jaja po turecku z hummusem, jogurtem z za'atarem i warzywami
- koszyczki z szynki, warzyw i serka zapiekane z jajami
- majonez czosnkowy
- podpłomyki
- wino

P.S.
Można kupić bilet również na prezent dla kogoś
Mała, kameralna grupa Miła atmosfera
Termin: sobota 10.02.2024 w godzinach 15-18
Adres; ul. Zubrzyckiego 3, Gdańsk Wrzeszcz

Organizator zastrzega sobie prawo odwołania zajęć, jeśli nie zbierze się odpowiednia ilość uczestników (minimum 3 osoby)