stat
Impreza już się odbyła

W ostatnich latach świat pokochał zupy azjatyckie. Serwowane w dużych misach, pełnych makaronu ryżowego lub jajecznego, aromatycznych wywarów, doskonałych świeżych dodatków i przypraw, tworzą danie idealne. Na warsztatach pokażemy jak przygotować  kilka rodzajów zup azjatyckich, to czym się różnią, co nadaje im tyle aromatu, co w nich nas rozgrzewa. Nauczycie się tu jak przyrządzać najlepsze zupy i ciekawe dodatki.

maj 15

czwartek, g. 17:00

Gdynia,
bilety 150 zł
ulgowy 150 zł
przedsprzedaż 150 zł
cze 15

niedziela, g. 16:00

Gdynia,
bilety 370 zł
ulgowy 275 zł
Przygotujemy
Chabushi (zupa z płatków bonito z miso i zieloną herbatą)
Odiyal Kool (pikantna zupa z owocami morza, owocem chlebowca i tamaryndowcem)
Canh ca chua (kwaśno-słodka zupa rybna z ananasem, pomidorami i kiełkami soi)
Kari Laksa Udang (aromatyczna zupa z pastą curry, krewetkami i makaronem)
Kuaytiaw Pet (aromatyczna zupa z pieczoną kaczką i makaronem)