stat
Impreza już się odbyła

Bankok. Ulica. Grill. I wszystko na temat . W tej edycji warsztatów kuchni roślinnej prowadzonych przez szefa kuchni Bartka Kasprzaka złomujemy polski grill balkonowy i odpalamy tajski grill uliczny. Wspólnie przygotowywać i jeść będziemy różnoraki, pełen smaku i dymu street food z ulicznych straganów Bangkoku. Wszystko w 100% roślinne i bazujące na składnikach od lokalnych dostawców.

sty 18

sobota, g. 17:30

Gdańsk,
bilety 130 zł

w każdą sobotę (od 25.01 do 22.02.2025), g. 12:00

bilety 49 zł
Ze względu na popularność warsztatów obowiązują zapisy.
Koszt warsztatów to 80pln od osoby.

Pisz do nas na adres warsztaty@100cznia.pl po więcej informacji.

Ilość miejsc ograniczona. Do zobaczenia na 100czni

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    80 zł
obowiązują zapisy warsztaty@100cznia.pl