stat
Impreza już się odbyła

Grzyby to przede wszystkim doskonałe właściwości smakowe. Cenione na całym świecie, przede wszystkim w naszym kraju stanowią niezrównane źródło inspiracji kulinarnych. Spożywane bezpośrednio, lub duszone, smażone czy gotowane.

lis 16

sobota, g. 15:00

bilety 229 zł
lis 19

wtorek, g. 18:00

bilety 430 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski
Czas trwania: 4 h

Przygotujemy:
> borowik (domowy makaron z krewetkami)
> boczniak królewski (smażone z bitą śmietaną i truflą)
> portobello (zapiekane z farszem z kasztanów, włoskiej surowej kiełbasy, pini i parmezanem)
> shitake/shimeji/enoki (kwaśny bulion z kaszą i olejem lnianym)
> kozia broda (kluski z sosem pietruszkowym)

-> podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-> po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.