stat
Impreza już się odbyła

Grzyby to przede wszystkim doskonałe właściwości smakowe. Cenione na całym świecie, przede wszystkim w naszym kraju stanowią niezrównane źródło inspiracji kulinarnych. Spożywane bezpośrednio, lub duszone, smażone czy gotowane.

mar 8

sobota, g. 19:10

Pomlewo,
bilety 215 zł
kwi 10

czwartek, g. 18:00

bilety 450 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski
Czas trwania: 4 h

Przygotujemy:
> borowik (domowy makaron z krewetkami)
> boczniak królewski (smażone z bitą śmietaną i truflą)
> portobello (zapiekane z farszem z kasztanów, włoskiej surowej kiełbasy, pini i parmezanem)
> shitake/shimeji/enoki (kwaśny bulion z kaszą i olejem lnianym)
> kozia broda (kluski z sosem pietruszkowym)

-> podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-> po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.