stat
Impreza już się odbyła

Warsztat kulinarny, który całkowicie będzie  poświęcone są jednemu z najwyższej jakości i wszechstronnie użytecznych składników kuchni masłu! Podczas tych warsztatów wkroczysz w fascynujący świat maślanej doskonałości, gdzie odkryjesz jego sekrety, zastosowania i wyjątkowe właściwości.

lis 23

sobota, g. 11:00

bilety 350 zł
gru 25-26

środa - czwartek, g. 16:00 - 19:00

bilety 269 zł
ulgowy 135 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski
Czas trwania: 4 h

Przygotujemy:
domowe masło (z mleka krowiego)
dania na bazie masła:
> masło limonkowo-kolendrowe (krewetki z grilla z polentą)
> masło z algami morskimi (zapiekane małże św. Jakuba z sałatką z pędów bambusa)
> masło bazyliowo-pistacjowe (makaron rigatoni z wędzonym łososiem MOWI)
> masło z pieczoną skórką kurczaka i chili ( kurczak  z klasycznym puree)
-> masło palone (pieczone brzoskwinie z domowymi lodami)

-> podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-> po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.