Warsztat kulinarny, który całkowicie będzie poświęcone są jednemu z najwyższej jakości i wszechstronnie użytecznych składników kuchni masłu! Podczas tych warsztatów wkroczysz w fascynujący świat maślanej doskonałości, gdzie odkryjesz jego sekrety, zastosowania i wyjątkowe właściwości.
Prowadzący: Kamil Sadkowski
Czas trwania: 4 h
Przygotujemy:domowe masło (z mleka krowiego)
dania na bazie masła:
> masło limonkowo-kolendrowe (krewetki z grilla z polentą)
> masło z algami morskimi (zapiekane małże św. Jakuba z sałatką z pędów bambusa)
> masło bazyliowo-pistacjowe (makaron rigatoni z wędzonym łososiem MOWI)
> masło z pieczoną skórką kurczaka i chili ( kurczak z klasycznym puree)
-> masło palone (pieczone brzoskwinie z domowymi lodami)
->
podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.->
po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.