stat
Impreza już się odbyła

Warsztat kulinarny, który całkowicie będzie  poświęcone są jednemu z najwyższej jakości i wszechstronnie użytecznych składników kuchni masłu! Podczas tych warsztatów wkroczysz w fascynujący świat maślanej doskonałości, gdzie odkryjesz jego sekrety, zastosowania i wyjątkowe właściwości.

lip 16

środa, g. 18:00

bilety 450 zł
lip 18

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 299 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski
Czas trwania: 4 h

Przygotujemy:
domowe masło (z mleka krowiego)
dania na bazie masła:
> masło limonkowo-kolendrowe (krewetki z grilla z polentą)
> masło z algami morskimi (zapiekane małże św. Jakuba z sałatką z pędów bambusa)
> masło bazyliowo-pistacjowe (makaron rigatoni z wędzonym łososiem MOWI)
> masło z pieczoną skórką kurczaka i chili ( kurczak  z klasycznym puree)
-> masło palone (pieczone brzoskwinie z domowymi lodami)

-> podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-> po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.