stat
Impreza już się odbyła

Ten posiłek zadowoli podniebienia wegetarian jak również osób które bez mięsa nie wyobrażają sobie życia. Poznacie jak prawidłowo przygotować wywary, idealny makaron i wszystkie najciekawsze aromatyczne składniki.

wrz 27

piątek, g. 17:00 - 21:00

Wstęp wolny
paź 5

sobota, g. 11:00

bilety 440 zł
Prowadzący: Kamil Sadkowski
Czas trwania: 4 h

Przygotujemy:
1.ramen (makaron)
2. wywary
> wieprzowy
> drobiowy
> grzybowy
> rybny
3.oleje
> nori olej
> chilli olej
> palony czosnek olej
4. tare
> soya tare
> spicy miso tare
> kimchi tare
> curry tare
> goma tare
5.jajka
-> marynowane
6.dodatki
> marynowane grzyby
> chrupki z kurzej skóry
> chipsy z czosnku
> shisho w tempurze
7.mięsa ryby i vege
> soft shell crab w tempurze
> łosoś w słodkim sosie sojowym
> kurczak kara-age
> chashu boczek
> salt&pepper tofu
> boczniaki w panko

-> na warsztatach pracujemy w grupach, a czasem przygotowujemy dania samodzielnie.
-> po gotowaniu zasiadamy do wspólnego posiłku, przy którym serwujemy wino w porcjach degustacyjnych.