stat
Impreza już się odbyła

Zdrowa i naturalna kuchnia dla ciała, umysłu i duszy! Kuchnia wegetariańska wbrew pozorom wcale nie jest uboga, ani nie opiera się na wyrzeczeniach.   Jest to bogaty i różnorodny wszechświat: dla wielu tak naprawdę eliminacja mięsa i ryb z diety oznacza odkrywanie nowych potraw i technik gotowania, dzięki którym warzywa stają się głównym składnikiem przepisów. Coraz powszechniejsza jest świadomość, że dieta bezmięsna może być kompletna, a owoce i warzywa są w stanie zaoferować jeszcze szerszą gamę smaków i niuansów smakowych niż mięso i ryby.

maj 16

piątek, g. 17:00

Wstęp wolny
cze 15

niedziela, g. 16:00

Gdynia,
bilety 370 zł
ulgowy 275 zł
Przygotujemy
insalata di riso integrale  (sałatka z brązowego ryżu z warzywami, oliwkami i pestkami dyni)
lasagne vegetariane  (lazanie vege z warzywami)
caponata  (caponata z bakłażanów z selerem naciowym i oliwkami)
cotolette vegetariane  ( kotlety vege z fasoli  z parmezanem)
involtini di melanzane mediterranei  (zapiekane roladki z bakłażanów z mozzarellą)
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).