stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów przedstawimy jak ze zwykłych łatwo dostępnych i sezonowych produktów zrobić pyszne, wytrawne tarty. Będziemy używać również produktów bezglutenowych.

lis 14-16

czwartek - sobota, g. 14:00

Wstęp wolny
lis 22

piątek, g. 19:30

bilety 130 zł
Podczas warsztatów zapewniamy:
- doskonałą zabawę,
- degustację przygotowywanego tortu
- fartuch dla każdego uczestnika,
- uszykowane stanowisko pracy z wszystkimi produktami,
- wodę mineralną, kawę i herbatę,
- materiały szkoleniowe,
- opakowania na wynos, dzięki którym podzielisz się swoimi potrawami z najbliższymi,
- pomoc w wykonywaniu ciast i cenne wskazówki,
- certyfikat ukończenia warsztatów.

Przebieg Warsztatów:
- Omówienie składników potrzebnych do stworzenia spodów do tart.
- Omówienie rodzajów mąk oraz jak łączyć ze sobą mąki.
- Przygotowanie spodów do tart dużych i mniejszych na jedną porcję.
- Przedstawienie jak komponować tarty na każdy posiłek w ciągu dnia.
- Przygotowanie farszów między innymi z pomidorów, bakłażana czy cukinii, rukoli, orzechów, - mozzarelli czy tofu ( każdą z tart możemy zamienić na wersję wegańska:) ).
- Dekoracja wykonanych tart- omówienie kompozycji.
- Zdjęcia wspólnych wypieków
- Wręczenie certyfikatów.
- Będzie jesiennie i będzie smacznie, zdrowo i fit

Ilość miejsc ograniczona (max 8)
Czas Trwania 4-5h
Koszt: 290 zł

Uczestnictwo w warsztatach jest równoznaczne z akceptacją regulaminu:
https://www.wypiekana.pl/regulamin-akademia-wypiekana/
Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/2456824074334010/

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    290 zł
Zapisy:
akademia@wypiekana.pl
tel. 608-419-930