stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów przygotujecie burgery w różnych wariantach. Ciekawe połączenia smakowe, nietuzinkowe sosy i najwyższej jakości mięso wraz z dodatkami, oraz wersję wege. Wypieczemy bułki i zobaczycie, że burgery które przygotujecie to zaspokoją nawet najbardziej wykwintne gusta. Burgery przygotowane podczas zajęć pokażą to może być również wyjątkowy posiłek.

Przygotujemy:

1. burgery wołowe z bekonem, serem i sosem pieprzowo-cebulowym
2. burgery wege z ciecierzycy i soczewicy, pieczonym serem halloumi i salsą z jabłek i chrzanu
3. burgery z jagnięciny i fety z ostrym dżemem z pomidorów i guacamole
4. burgery z łososiem MOWI i krewetkami z pak choi z teriyaki i majonezem yuzu-togarashi
dodatki:
- bułki (maślane, pszenne, żytnie)
- Coleslaw w wersji koreańskiej
- krążki cebulowe
- frytki ziemniaczane z majonezem truflowym

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).