Wiecie co idealnie pasuje do herbaty? Dobre ciacho. Zapraszamy Was na Kulinarne Warsztaty, na których utalentowany młodych kucharz Kacper zaprezentuje i nauczy nas jak przygotować smaczny i dobry deser.
Podczas warsztatów przygotujemy i zdegustujemy następujące desery (w formie mono porcji):
- Ptyś z kremem na bazie herbaty rooibos, compotte z bananów i słonym karmelem,
- Panna cotta z herbaty Earl Grey z morelami marynowanymi w białej herbacie z kruszonką z palonego masła,
- Wegańskie "bajaderki" w glazurze Rocher,
- Trufle z białej czekolady z rooibosem i tonķą.
Warsztaty połączone z degustacją - po przygotowaniu wszystkiego, wspólnie usiądziemy, spróbujemy i wymienimy się opiniami oraz napijemy się dobrej herbaty. Dodatkowo wszyscy uczestnicy dostaną receptury, wykonywanych deserów.
Uczestnictwo: 50 zł, ilość miejsc ograniczona.
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres kontakt@imbrykherbaty.pl