stat
Impreza już się odbyła

Zapraszamy na kulinarną podróż do serca Włoch, gdzie królują gnocchi delikatne, puszyste włoskie kopytka, które skradły serca smakoszy na całym świecie. Podczas naszego kursu odkryjecie tajemnice ich przygotowania i poznacie techniki, które sprawią, że Wasze gnocchi będą smakowały jak w najlepszej włoskiej trattorii.

lut 27

czwartek, g. 17.30

Gdańsk,
bilety 100 zł
kwi 9

środa, g. 18:00

bilety 480 zł
Prowadzenie: Claudia Filippi-Chodorowska

Przygotujemy:
> ziemniaczane kopytka z sosem z gorgonzoli
> zapiekane kopytka z ciasta parzonego po parysku, z serem gruyere
> kopytka z ricotty i cukinii sosem z krewetek, pomidorków cherry i bazylii
>  kopytka ze szpinaku i ricotty z masłem cytrynowym 

-> podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-> po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.