stat

Zapraszamy na kulinarną podróż do serca Włoch, gdzie królują gnocchi delikatne, puszyste włoskie kopytka, które skradły serca smakoszy na całym świecie. Podczas naszego kursu odkryjecie tajemnice ich przygotowania i poznacie techniki, które sprawią, że Wasze gnocchi będą smakowały jak w najlepszej włoskiej trattorii.

Prowadzenie: Claudia Filippi-Chodorowska

Przygotujemy
ziemniaczane kopytka z sosem z gorgonzoli
zapiekane kopytka z ciasta parzonego po parysku, z serem gruyere
kopytka z ricotty i cukinii sosem z krewetek, pomidorków cherry i bazylii
kopytka ze szpinaku i ricotty z masłem cytrynowym 

-> podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-> po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

sie 24

niedziela, g. 16.00

Gdynia,
bilety 270 zł
wrz 18

czwartek, g. 18:00

bilety 470 zł