stat

Grzyby to przede wszystkim doskonałe właściwości smakowe. Cenione na całym świecie, przede wszystkim w naszym kraju stanowią niezrównane żródło inspiracji kulinarnych. Spożywane bezpośrednio, lub duszone, smażone, czy gotowane.

Prowadzenie: Kamil Sadkowski
czas trwania 4 h

Przygotujemy
borowik (domowy makaron z krewetkami)
boczniak królewski (smażone z bitą śmietaną i truflą)
portobello (zapiekane z farszem z kasztanów, włoskiej surowej kiełbasy, pini i parmezanem)
shitake/shimeji/enoki (kwaśny bulion z kaszą i olejem lnianym)
kozia broda (kluski z sosem pietruszkowym)

-podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

sie 23

sobota, g. 16.00

Gdynia,
bilety 250 zł
paź 9

czwartek, g. 18:00

bilety 490 zł