stat
Impreza już się odbyła

Kuchnia nowoczesna przygotowywana jest z naturalnych składników, przekonacie się jak w ciekawy i nietuzinkowy sposób można serwować potrawy.

gru 12

piątek, g. 19:30

Gdynia,
bilety 120 zł
wyprzedane
gru 20

sobota, g. 15.00

Gdynia,
bilety 300-550 zł
Przygotujemy:

1. tatar z łososia MOWI z majonezem koperkowym ,piklowanymi grzybami i smażonym żółtkiem
2. panierowany kotlet z selera w koperkowym panko z puree ziemniaczanym i mizerią
3. perliczka w sosie pieczeniowym z krokietami ziemniaczanymi i kompresowana surówką z białej kapusty
4. placek ziemniaczany z majonezem szczypiorkowym, podwędzanym halibutem i sałatka z białej rzodkwi
5. wędzone ziemniaki z selerem, oliwą truflową, parmezanem i szczypiorkiem

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.