stat
Impreza już się odbyła

Drób jest najczęściej spotykanym mięsem na naszych stołach. Jest lekko strawny i nisko kaloryczny. Jego nie kwestionowaną zaletą jest wysoka zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz białka.

gru 6

sobota, g. 17.00

Gdynia,
bilety 100 zł
gru 6

sobota, g. 12:00

bilety 330 zł
Prowadzący: Dawid Balana

Przygotujemy
> kurczak francuski (rozbiór)
> perliczka (rozbiór)
> juice z kości perliczki
> boudin blance (biała kaszanka z drobiu)
> sos truflowy
> kurczak po amerykańsku z blue cheese dressing
> perliczka smażona w całości, topinambur 

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.