stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty będą poświęcone są włoskim sosom, które można przygotować w 15 minut. Czyli w czasie, od postawienia wody do ugotowania makaronu.

lis 13

czwartek, g. 18:00

bilety 460 zł
gru 13

sobota, g. 14:00 - 16:00

Gdańsk, Ul. Batorego 18
bilety 60 zł
ulgowy 50 zł
przedsprzedaż 60 zł
Kup bilet
Przygotujemy:

1. Spaghetti aglio, olio, peperoncino (Spaghetti z czosnkiem, oliwą i chili)
2. Linguine al pesto (Linguine z bazyliowym pesto)
3. Spaghetti alla carbonara (Spaghetti carbonara z boczkiem)
4. Spaghetti pomodoro, basilico e mozarella (Spaghetti z pomidorami, bazylia i mozzarellą)
5. Linguine ai frutti di mare (Linguine z owocami morza)
6. Penne mari e monti (Penne z borowikami i krewetkami)
7. Penne al salmone e salvia (Penne z łososiem i szałwią, w śmietanowym sosie)

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.