stat
Impreza już się odbyła

Śniadanie jest uważane za najważniejszy posiłek dnia. Po nocnej przerwie, która dla organizmu oznacza czas wypoczynku i regeneracji, ale jest także czasem głodzenia, śniadanie dostarcza nowej porcji energii i składników odżywczych. Mamy dla Was propozycję na małą zmianę śniadaniowego menu. Wyjątkowe dodatki i nietuzinkowe połączenia smakowe będą początkiem małej zmiany, lub wprowadzą zupełnie coś nowego do domowego menu. Przygotujemy razem śniadania mistrzów.

cze 15

niedziela, g. 16:00

Gdynia,
bilety 370 zł
ulgowy 275 zł
cze 26

czwartek, g. 18:00

bilety 460 zł
Przygotujemy:

1. napar z tamaryndowca z imbirem, kaffirem i cukrem palmowym
2. krakersy bezglutenowe z nasionami i pastami (z białej fasoli, wegańska z tofu i ciecierzycy, tuńczyk z sambalem imbirowym)
3. owsianka z kremem kokosowym, masłem orzechowym, bananami i borówkami
4. domowe bułki maślane z wędzonym łososiem MOWI, sosem z kiszonej cytryny i jogurtu
5. jajecznica z chorizo na grzankach z chałki i sosem z awokado i ogórka
6. faszerowane pieczarki Portobello surową kiełbasą włoską, orzeszkami pini i sosem truflowym
7. sałata z pieczonymi burakami, fetą i gruszką
8. krokiety z wieprzowiną i wołowiną z sosem z pieczonego czosnku
9. placki z ricottą, wiórkami kokosowymi i sosem owoców leśnych
10. smażone banany z panko i sosem z czekolady i chili

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).