stat

Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne.

Prowadzenie: Adam Woźniak
czas trwania 3,5-4 h

Przygotujemy:
->  mus z łososia z chipsami z chorizo
> małże Św. Jakuba z szynką parmeńską, puree z zielonego groszku i oliwą truflową
> domowe gnocchi w maśle z cielęciną i langustynką
> szaszłyki z kałamarnicy Humboldta  i wołowiny z salsą verde z chrzanem
> pierożki wonton z farszem z tuńczyka i wołowiny i sosem spisy miso
> polędwiczki wieprzowe z małżami i sosem winno-śmietanowym i domową focaccią
> pierogi z farszem z dziczyzny i krewetek w cieście z tuszem sepii i sosem pomidorowym

->  na warsztatach pracujemy w grupach, a czasem przygotowujemy dania samodzielnie.
-> po gotowaniu zasiadamy do wspólnego posiłku, przy którym serwujemy wino w porcjach degustacyjnych.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

cze 26

czwartek, g. 18:00

bilety 460 zł
lip 18

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 299 zł