stat
Prowadzenie: Kamil Sadkowski

Przygotujemy:
Nigiri czyli sushi formowane w dłoni, z rożnymi dodatkami
> Ebi (gotowana krewetka)
> Unagi Kabayaki (grillowany węgorz morski w sosie słodkim)
> Tamago (słodki omlet)
> Sake (łosoś)
Maki czyli formę rolek. Na płatku wodorostów nori, rozkładamy ryż i składniki, następnie zwijamy
> Salmon maki (z łososiem)
> Tekka maki (z tuńczykiem)
> Kappa maki (z ogórkiem i sezamem)
> Oshinko maki (z marynowaną rzepą daikon)
> Futo maki (z marynowaną tykwa, łososiem, awokado, serkiem, ogórek)
> Sake Teriyaki (z pieczonym łososiem, serkiem, marynowaną marchewką i omletem)

-> podczas warsztatów pracujemy indywidualnie.
-> po zakończonym gotowaniu, posiłki są pakowane w ekologiczne opakowania na wynos.
kwi 11-12

piątek - sobota, g. 17:00

bilety 700 zł

w każdy wtorek (do 17.06.2025), g. 13:30

bilety 38 zł
Kup bilet