Intensywność smakowa potraw bez mięsa jest zdumiewająca i pozwala na wprowadzenie do codziennej bezmięsnej diety na dużego urozmaicenia. Wegetarianie i nie tylko na pewno znajdą w tym regionie świata wiele szybkich do przygotowania i doskonałych  w smaku potraw.
        
             
    
    
    
                
        
        Przygotujemy:1. Kathirikai Pirattal (bakłażany w curry z tamaryndowca) Sri Lankla
2. Het Paa Naam Tok (sałatka z grzybami) Tajlandia
3. Yangon Baya Kyaw (placuszki z żółtego groszku i ciecierzycy z słono kwaśnym sosem) Birma
4. Renkon no Kinpira (smażony korzeń lotosu)  Japonia
5. Kkanpoong tofu (chrupiące tofu z ostrym sosem) Korea
6. Liang Ban Qie Zi (gotowany na parze bakłażan z delikatnym dresingiem) Chiny
7. Gỏi cuốn (letnie sajgonki bez smażenia z orzechowym sosem) Wietnam
8. Tulru Bumbu Merah (smażone ugotowane jajka na ostro) Indonezja
9. Coffee Jelly (galaretka kawowa) Japonia
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak po
        
                
        
     Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.
 Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.