stat
Impreza już się odbyła

Kuchnia wegetariańska wbrew pozorom wcale nie jest uboga, ani nie opiera się na wyrzeczeniach. Jest to bogaty i różnorodny wszechświat: dla wielu tak naprawdę eliminacja mięsa i ryb z diety oznacza odkrywanie nowych potraw i technik gotowania, dzięki którym warzywa stają się głównym składnikiem przepisów.

lis 20

czwartek, g. 18:00

Wstęp wolny
wymagana rezerwacja

lis 20

czwartek, g. 19:30

Gdynia,
bilety 200 zł
wyprzedane
Przygotujemy:
1. polpette  di spinaci e ricotta  (pulpety ze szpinaku i ricotty)
2. pasta al forno  (zapiekany makaron z warzywami)
3. zucchine ripiene (faszerowane cukinie z suszonymi pomidorami i czerwoną cebulą)
4. peperoni ripieni (faszerowana papryka z cukinią, ziemniaczkami i serem)
5. mozzarella in carrozza (tosty z mozzarellą)

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.