stat
Impreza już się odbyła

Jeśli szukacie idealnego prezentu na Święta dla kucharza amatora, foodie czy miłośnika polskiej kuchni to mamy dla Was perfekcyjne rozwiązanie.

w każdy piątek (do 31.12), g. 17:00

Gdańsk,
bilety 150 zł
sie 31

niedziela, g. 15:30 - 17:30

Gdańsk,
bilety 380 zł
Kolejne wydarzenie z cyklu Spotkania ze smakiem. Tym razem nasz Szef Kuchni Marek Soczewka i jego zastępca Marcin Żuchowski zabiorą Was w pyszną podróż podczas warsztatów kulinarnych.

Panowie odkryją przed Wami tajniki sztuki kulinarnej, wspólnie przygotujecie 3 dania, a na koniec zasiądziecie do stołu do 4-daniowej kolacji z widokiem na morze i molo.

Warsztaty odbędą się 20.01.2024 o 12:00 i potrwają około 4-5 godzin.

Co będziecie przyrządzać?
- Młody śledź bałtycki z sałatką z rzepy i jabłka, oliwa koperkowa, wędzony kawior z pstrąga
- Krem z topinamburu z sałatką z raków
- Zrazy z combra jelenia z wędzonym boczkiem, plince kaszubskie, smażone grzyby w śmietanie, piklowane buraki

Co będziecie jeść?
- Młody śledź bałtycki z sałatką z rzepy i jabłka, oliwa koperkowa, wędzony kawior z pstrąga
- Krem z topinamburu z sałatką z raków
- Zrazy z combra jelenia z wędzonym boczkiem, plince kaszubskie, smażone grzyby w śmietanie, piklowane buraki
- Torcik pralinowy ze śliwkami gotowanymi na czerwonym winie z goździkami na czekoladowym ciastku

Liczba miejsc jest ograniczona, przewidujemy maksymalnie 12 osób.
Cena - 450 pln/osoba

Zarezerwuj miejsce już dziś
58 767 19 60
wioleta.korwin-piotrowska@sheraton.com

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Przeczytaj także