stat
Impreza już się odbyła

Warsztaty kulinarne z szefową Restauracji Tabun Ewą Szyc-Juchnowicz Opinie (4)

lis 25

poniedziałek, g. 17:00

bilety 160 zł
Przygotowanie pełnego posiłku od przystawki po deser - wspólne skonsumowanie - nauka łączenia prostych smaków i produktów w nietuzinkowe dania:
17.12.2011 godz.10.30
Efektowne posiłki w zabieganym życiu- jak zrobić wrażenie na domownikach i gościach prawdziwą ucztą nad którą wcale się nie napracowaliśmy.
5.01.2012 godz. 17.30
Polskie kasze - egzotyczne smaki - czyli wykorzystanie różnych gatunków kasz w połączeniu ze znanymi mniej lub bardziej składnikami w dania nieznane , od przystawki po deser.
6.01.2012 godz. 10.30 oraz 10.01.2012 godz.17.30
Manufaktura makaronu - od łazanek po łazankę + trzy składniki: zdrowo, smacznie, szybko - czyli nauka robienia makaronu i przeobrażania go w pierożki , zapiekanki, pasty i inne cuda.
13.01.2012 godz. 17.30
Efektowne posiłki w zabieganym życiu- jak zrobić wrażenie na domownikach i gościach prawdziwą ucztą nad którą wcale się nie napracowaliśmy.

Pomysł na prezent!!!

Planowane kolejne terminy.
Bony upominkowe z elastycznym terminem zapisu.
Czas trwania min. 2,5h + degustacja
Grupy od 6 - 10 os.
Koszt 140 zł/osoba
Przyjdź na więcej niż jeden warsztat lub zabierz kogoś do towarzystwa,
a zapłacisz: 2 os lub 2 dni. - 200 zł, 3 os. lub 3 dni - 250 zł.

Kontakt:
W celu uzyskania bliższych informacji prosimy o kontakt z Ewą tel. 606-995-933
Zapisy Restauracja Tabun 58 303 97 10
Otomin ul.Konna 29