stat
Impreza już się odbyła

To warsztaty dedykowane tym, którzy nie wyobrażają sobie życia bez słodyczy oraz chcą ograniczyć spożycie glutenu i cukru w codziennej diecie. Na warsztacie dowiecie się jak tworzyć przepyszne desery wypełnione składnikami odżywczymi i dobrymi kaloriami.

lis 5-7

wtorek - czwartek, g. 11:00

Trójmiasto, Online
Wstęp wolny
Podczas zajęć przygotujemy słodkości bazujące na ekologicznych owocach i warzywach, orzechach, miodzie i cukrze kokosowym, zdrowych tłuszczach, kaszach i mlekach roślinnych.

Rozbudzimy waszą wyobraźnię i podpowiemy jak wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe, nie rezygnując przy tym z przyjemności.

CO ZROBIMY:
- nerkownik jagodowy
- bezglutenowe naleśniki gryczano ryżowe
- pudding jaglano malinowy podawany z musem ananasowym i domową granolą
- jaglankę mango z pieprzem, karmelizowanym imbirem i orzechami
- soki owocowo -warzywne

Prowadzące: Natalia i Asia /EKOsmos/ od lat zanurzone w świecie roślin i darów natury.
Prowadzą wegetariańskie warsztaty kulinarne i kosmetyczne. Wyznają zasadę dobrych produktów: po pierwsze nie szkodzić, po pierwsze jakość. EKOsmos to miejsce, w którym miłość do przyrody spotyka się z artystycznymi podrygami, rodzą się z tego cuda.

** Do dyspozycji kursantów są wszystkie niezbędne sprzęty kuchenne
*** ADRES: Sopot, ul. Podjazd 2/4

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    120 zł
ZGŁOSZENIA: cooking.sopot@gmail.com

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc (do 13.01.19)

W zgłoszeniu prosimy wpisać: nazwę warsztatu, imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

* W skład ceny wchodzą produkty, wykonanie, opieka kucharza oraz skrypt z przepisami.