stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów poznacie nietuzinkowe połączenia smakowe które sprawdzą się podczas spotkań ze znajomymi, jak również mogą z powodzeniem zagościć w kartach restauracyjnych. Doskonałe zupy na ciepłe dni, chłodniki na każdą okazję.

Przygotujemy:

1. gazpacho z brzoskwini, z bazylią i octem balsamicznym
2. pikantna zupa owocowa, z imbirem, tabasco, różowym pieprzem i miętą
3.  zupa z awokado, z ogórkiem,  jogurtem, miętą i kuminem
4.  zupa z ogórka i Fety, ze śmietaną i miętą
5. gazpacho z arbuza, z pomidorkami cherry, czerwoną papryką i koprem włoskim
6.  zupa z ogórka i melona, z selerem naciowym, chilli, miętą i jogurtem
7. zupa z groszku i ogórka z czerwoną porzeczką
8. gazpacho z pomidorów i melona z awokado, jogurtem i sumakiem
9.  zupa z melona z krewetkami