stat
Impreza już się odbyła

Zabierzemy Was w podróż kulinarną do świata zup. Nauczycie się jak przygotować wywary i na ich bazie przyrządzić doskonałe i pożywne zupy.

maj 24-26

sobota - poniedziałek, g. 13:00 - 22:00

bilety 99 zł
cze 4

środa, g. 18:00

bilety 450 zł
Przygotujemy:
-> ostra z wołowiną i ryżem (Gruzja)
-> z langustynkami, cukinią, koprem i miętą (Norwegia)
-> cebulowa z panchettą i parmezanem (Włochy)
-> kwaśna z rybą, trawą cytrynową, kaffirem i bazylią tajską (Indonezja)
-> bulion z pomidorami i pieprzem (Indie)
-> chowder z łososiem MOWI, kukurydzą i omułkami (USA)
-> aromatyczna z  jagnięciną i warzywami (Maroko)
-> pikantna z orzeszkami ziemnymi (Tajlandia)

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.